Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΤΗ ΜΕ "ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΔΩΡΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για απατες μεσω facebook

ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» ΜΕΣΩ FACEBOOK

Για απάτες με δωροεπιταγές των 100 ευρώ προειδοποιούν τους πελάτες τους τα σούπερ μάρκετ “Μασούτης”.
Μετά τις αντίστοιχες απάτες με δωροεπιταγές των σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” και “ΑΒ Βασιλόπουλος”, η εταιρεία του “Μασούτη” εξέδωσε ανακοίνωση εφιστώντας την προσοχή στους πελάτες του.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Αγαπητοί μας πελάτες,

Η έρευνα αγοράς που εμφανίζεται στο διαδίκτυο υπό το σήμα της εταιρίας μας, κατά την οποία καλείται ο καταναλωτής να απαντήσει σε ερωτήσεις με κίνητρο την απόκτηση δωροεπιταγής για τα καταστήματα μας, δεν έχει διεξαχθεί, διοργανωθεί ή εγκριθεί από την εταιρία μας.
Με αφορμή το περιστατικό αυτό, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Οι προωθητικές μας ενέργειες και διαγωνισμοί αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής μας, όπου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την γνησιότητά τους. Ταυτόχρονα, η εταιρία μας προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των δικαιωμάτων της και του καταναλωτικού κοινού.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή και αμέριστη εμπιστοσύνη σας.

ΥΣ: Σχετική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στο http://www.safer-internet.gr/ όπου η διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος προτείνει μέτρα πρόληψης ασφαλούς περιήγησης“. 



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΜΕ «ΔΩΡΟ» ΜΙΑ... MERCEDES-AMG!



Επιτήδειοι έφτιαξαν σελίδα στο Facebook, καλώντας τους χρήστες να κάνουν like για να πάρουν μέρος σε κλήρωση και τρεις... τυχεροί να κερδίσουν από μια «Mercedes-Benz E63 AMG». Η κλήρωση θα γινόταν στις... 31 Ιουνίου!

Λίγοι ήταν εκείνοι που πρόσεξαν ότι η κλήρωση θα γινόταν στις 31 Ιουνίου, μέρα που δεν υπάρχει, αφού ο μήνας έχει 30 μέρες και όχι 31! Ακόμα λιγότεροι αντιλήφθηκαν ότι ακόμα και η ονομασία της ιστοσελίδας και των των αυτοκινήτων που υποτίθεται ότι θα δίνονταν ως δώρο, δεν ήταν σωστή. Δεν είναι δηλαδή Mercedes-Benz AMG αλλά εδώ και τουλάχιστον 1,5 έτος η επίσημη ονομασία για όλα τα μοντέλα AMG είναι Mercedes-AMG. Δηλαδή αν όλα ήταν νόμιμα τα μοντέλα που κληρώνονταν ως δώρα θα έπρεπε να είναι τρεις Mercedes-AMG E63.

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου εμείς στη εταιρεία Mercedes-Benz θα δώσουμε 3 Εκπληκτικές Mercedes-Benz E63 AMG σε τρεις νικητές που θα επιλέξουμε τυχαία στις 31 Ιουνίου 2016. Θέλετε να μπείτε σε αυτή την καταπληκτική κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz E63 AMG;

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπείτε στον διαγωνισμό μας:

Κάντε "Μου αρέσει!" στην Σελίδα θαυμαστών μας
Κάντε "Μου αρέσει!" σε αυτή τη φωτογραφία της Mercedes-Benz
"Κοινοποιήστε" αυτήν τη φωτογραφία της Mercedes-Benz
Σχολιάστε: "Μαύρο" ή "Ασπρο"

Αυτά έγραφε το κείμενο που είχε αναρτηθεί στη συγκεκριμένη σελίδα και συνοδευόταν από τη φωτογραφία του αυτοκινήτου που θα δινόταν... δώρο στους συμμετέχοντες! Αν κάποιος επισκεφθεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα, κι αν πατηθεί το «Συνέχεια» εμφανίζεται ένα μήνυμα που καλεί τους χρήστες να συμπληρώσουν μια από τις προτεινόμενες προσφορές για να μπουν στον διαγωνισμό. Μόνο που αυτό απαιτεί είτε εγγραφή σε συνδρομητική υπηρεσία είτε χρέωση κινητού. Κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά κι έκαναν αναφορά. 

[πηγή newsit]

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου