Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ : "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ"



Κύριε Πρόεδρε. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Φίλες και φίλοι σύνεδροι. Πατριώτισσες και πατριώτες. 

Σήμερα, εδώ από το ιδρυτικό μας συνέδριο, εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απευθυνόμαστε σ’ολόκληρη την Ελλάδα. Απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Χωρίς παλαιοκομματικά στεγανά. Χωρίς ταξικούς διαχωρισμούς. Αφήνοντας πίσω το χθες που οδήγησε την Πατρίδα μας στο σημερινό αδιέξοδο.
Στεκόμαστε όλοι μαζί εδώ, δίπλα στον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο, για να υπερασπιστούμε το κοινό μας όραμα. Για μια Πατρίδα ελεύθερη από Μνημόνια, για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και υπερήφανη. Για να μπει άμεσα τέλος στην ξενοκίνητη Τρόικα που καταστρέφει τη χώρα.
Μιλάμε δημόσια και ξεκάθαρα, παρουσιάζοντας το ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Την Εθνική μας Πρόταση, ένα σχέδιο ελπίδας για την ανασυγκρότηση της Πατρίδας.
Συζητάμε ανοιχτά για την δημοκρατική λειτουργία και δομή του Κινήματος ακολουθώντας μια διαδικασία πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά πολιτικά πράγματα. Με μια δημόσια διαβούλευση που επέτρεψε σε κάθε συμμετέχοντα να διατυπώσει προτάσεις. Με 15 προσυνέδρια που χαρακτηρίστηκαν από απόλυτη ελευθερία έκφρασης. Με το Ιδρυτικό Συνέδριο της πρωτοπόρας Νεολαίας μας που έδωσε και δίνει και σήμερα αγωνιστικό τόνο στις καταστατικές διαδικασίες του Κινήματος. Με όλους εσάς, τους Ιδρυτικούς Συνέδρους που εκπροσωπείτε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδας.   
Φίλες και φίλοι.
Αισθάνομαι εξαιρετικά περήφανη που συμμετέχω σ’αυτή την ιστορική στιγμή. Αισθάνομαι τυχερή που βρίσκομαι μαζί σας, ανάμεσα σε τέτοιους συναγωνιστές, την ώρα μιας σκληρής μάχης. Η μάχη αυτή δεν ήταν εύκολη, όμως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποδείξαμε μόλις μέσα σ’ένα χρόνο πολιτικής δράσης ότι εμείς είμαστε για τα δύσκολα. Μας πολέμησαν επικοινωνιακά και τους νικήσαμε. Μας εξαίρεσαν πολιτικά και τους ξεπεράσαμε. Μας πρόδωσαν κομματικά και τους αφήσαμε πίσω μας. Γιατί η δύναμη που κινητοποιεί τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι άγνωστη στους αντιπάλους μας. Κι η δύναμη αυτή είναι το Ελληνικό Ιδεώδες. Ιδανικά, αρχές και αξίες που για το σύστημα της διαπλοκής αποτελούν άγνωστες λέξεις.
Αυτές οι ιδέες είναι που μας ένωσαν πριν από ένα χρόνο και αυτές οι ίδιες ιδέες είναι που μας έφεραν όλους μας εδώ σήμερα. Γιατί ήρθαμε ακούγοντας το ίδιο κάλεσμα. Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε κάτι που μας ξεπερνά σαν άτομα. Γιατί αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα, γιατί έτσι νιώθουμε πως εκπληρώνουμε το πατριωτικό μας καθήκον.
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ



Μαρίνα Γεωργίου Χρυσοβελώνη


Βουλευτής Μαγνησίας

 Υπεύθυνη τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Διοικητικής Μεταρρύθμισης  και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου