Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΕΛΑΣ, ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ;;;



ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Υπάρχει μια άχρηστη κατηγορία ανθρώπων, ( όμοια με εκείνη των υψοφοβικών που το ύψος αποδυναμώνει την ενέργειά τους) , που όσο πιο υψηλές θέσεις κατέχουν, τόσο πιο εύκολα μετατρέπονται σε αδρανείς πολίτες. Κι από τον άμβωνα της υψηλής τους θέσης, και μέσα από τη ρηχή ηθικολογία τους που αναστέλλει τις μεγαλοστομίες τους, αντιλαμβάνεται κανείς την απέραντη ασημαντότητά τους.


Αυτή η κοινότητα των μασκαράδων, αυτοί οι εικοτολόγοι της συμφοράς, κατάφεραν με τον αβδηριτισμό, την ανοχή, και τη ματαιοδοξία τους να δημιουργήσουν στην Ελλάδα δύο κατηγορίες ανθρώπων. Τους νόμιμους τοκογλύφους και τους σύγχρονους είλωτες. Κατάφεραν να ισχυροποιήσουν το έγκλημα και την απάτη εις βάρος του λαού και να τον μετατρέψουν από ελεύθερο άνθρωπο σε απέλπιδο δούλο. 


Αυτή η ομάδα της Αποκριάς που δίνει προτεραιότητα στο σχήμα κι όχι στο περιεχόμενο, που εκτιμά το χρήμα αγνοώντας τον άνθρωπο, που ενεργέι με βάση το συμφέρον κι όχι το δίκιο, ακκίζεται σήμερα πως όλες αυτές οι πράξεις ήταν ένα αναγκαίο κακό για να σωθεί η χώρα. Αυτοί οι αίολοι, οι άχρηστοι, οι αβιογέννητοι, συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν και θα συνεχίζουν άπαξ εφ’ όσον τους ανεχόμαστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου