Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ


Κατάλαβες γιατί προεκλογικά σου πουλούσαν χάντρες και καθρεφτάκια; Για να σου πάρουν με ψέματα την πολύτιμη ψήφο σου. Γι’ αυτούς δεν είσαι παρά ένας αριθμός, ένα νούμερο για να το προσθέσουν στα κιτάπια τους και να σε κάνουν δούλο.
 

Κατάλαβες γιατί το μεγάλο σου ΟΧΙ το μετατρέψανε σε ΝΑΙ; Για να σου αποδείξουν ότι γι’ αυτούς είσαι ένα τίποτα, μια μαριονέτα με τα σκοινιά σου περασμένα στα δάχτυλά τους. Κουνάνε τα δάχτυλα κι εσύ μαϊμού χορεύεις στο ρυθμό τους.
 

Κατάλαβες γιατί σου κούναγαν τα πανό μπροστά στα μάτια σου «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», « επιστροφή 13ης σύνταξης και επικουρικής», «κατώτατος μισθός στα 751 Ε» ; Σε τάιζαν φούμαρα για να κλέψουν με ψευτιές την Εξουσία κι εσύ προβατάκι βέλαζες ευχαριστημένο.
 

Κατάλαβες γιατί η ανεργία στους νέους ανέρχεται στο 60% ; Για να φύγουν τα παιδιά σου στο εξωτερικό επειδή είναι ορεξάτα κι έχουν τη δύναμη της ανατροπής. Εσένα θέλουν εδώ σ’ αυτή την ξεπουλημένη χώρα επειδή έφαγες πολλά χαστούκια απ’ αυτούς και είσαι πολύ κουρασμένος για να αντισταθείς.
 

Κατάλαβες τώρα γιατί πουλάνε ΤΑΙΠΕΔ, περιφερειακά αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Εγνατία Οδό, ΟΛΠ,ΟΛΘ και Ελληνικό, οι Κυβερνήτες σου, και «απαιτούν να «αγοράσουν» ακόμα και τις τουριστικές επιχειρήσεις σου οι Δανειστές σου; Για να μην υπάρχουν έσοδα στη χώρα σου, να μην υπάρχει ανάπτυξη, να μην ξεπληρώσεις ποτέ το χρέος σου, να σε βάλουν σε μια θεσούλα στις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ πλέον επιχειρήσεις και να κουνάνε τα σκοινιά σου προεκλογικά για να ψηφίζεις τα άτομα που ΑΥΤΟΙ θέλουν.
ΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου