Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


Σε αγαστή συνεργασία οι Δανειστές με τις Κυβερνήσεις βρήκαν την λύση για να βοηθήσουν τους Τραπεζίτες. 

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι πλέον γεγονός αδιαμφισβήτητο και στη χώρα μας. 
Έτσι, οι πλειστηριασμοί θα προχωρούν κανονικά και με το νόμο αφού πλέον δεν θα μπορεί καμία ενέργεια να τους εμποδίσει και οι Τραπεζίτες θα κάνουν τους πλούσιους (τους μετόχους τους δηλαδή) πιο πλούσιους και τους φτωχούς (τους πελάτες τους δηλαδή που τους εκμεταλλεύτηκαν δολίως) φτωχότερους. 

Πριν μερικές ώρες βγήκε μια είδηση στα ΜΜΕ που αφορά σε μια νέα τροπολογία σχετικά με τους ηλ/κούς πλειστηριασμούς και πρόκειται για συμβάσεις «συνδρομητικές» ή «με χρονοχρέωση». 

Προβλέπεται ενσωμάτωση των τεχνολογικών εξελίξεων και των νέων εφαρμογών που αφορούν τα ηλεκτρονικά συστήματα. Πλειστηριασμοί δηλαδή ακόμα και με ειδική εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα συμβολαιογράφων προβλέπει η τροπολογία που κατέθεσε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.
Περαιτέρω, η αρπαγή της γης, καθώς επίσης των κερδοφόρων, κοινωφελών συνήθως επιχειρήσεων, δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα – αφού αποτελεί τον κύριο στόχο της εισβολής του ΔΝΤ και της Γερμανίας, στις υπερχρεωμένες ευρωπαϊκές χώρες. Προϋποθέτει φυσικά τη δημιουργία υπάκουων «σκλάβων χρέους» – γεγονός που επιτυγχάνεται παράλληλα, με την έντεχνη «υπεξαίρεση» της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των αδύναμων κρατών και με τη βοήθεια της εγχώριας πολιτικής και οικονομικής εξουσίας.
Τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία των κρατών-θυμάτων, αυτά δηλαδή που δεν είναι δυνατόν να «κλαπούν» με τη βοήθεια της αυξημένης φορολογίας ή των πλειστηριασμών, κυρίως δε τα ακίνητα και τα οικόπεδα, εξαγοράζονται σε εξευτελιστικές τιμές, αφού φυσικά έχει εξασφαλισθεί προηγουμένως ο εκμηδενισμός της εγχώριας ζήτησης και η κατάρρευση των τιμών, με τη βοήθεια των φορολογικών μέτρων, της ανεργίας και των χρεοκοπιών.
Παρατηρώ τις Κυβερνήσεις στην Ελλάδα από το 2008 που θα «έσωζαν» τους πολίτες από την ανεργία και την εξαθλίωση και βλέπω ότι «σώζουν» τελικά μόνο τους εαυτούς τους και τους φίλους τους : τους Τραπεζίτες και τους Δανειστές…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου