Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΟΧΙ


 Επειδή το πρόγραμμα στήριξης που μας επέβαλε το ΔΝΤ δεν ήταν αναπτυξιακό αλλά καταστροφικό για τη χώρα και το λαό. Η ομοιότητα δράσης σε όλα τα κράτη από όπου πέρασε το ΔΝΤ ήταν συντριπτική, το ίδιο συντριπτική και η μέθοδος της φαλκίδευσης των οικονομικών τους στοιχείων.
 

Επειδή η κατάσταση που ζούμε δεν είναι λιτότητα για να σωθεί η χώρα αλλά τσίκεν γκέιμ για να τα τσεπώνουν οι τραπεζίτες.
 

Επειδή τα φριντμανάκια που έχουν εκστρατεύσει εναντίον της Ελλάδας με τις Δημοσιονομικές περικοπές , την ανεργία, τις σκληρές και άδικες φορολογήσεις, και την ανεπάρκεια του συστήματος της υγείας, έχουν οδηγήσει το μεγαλύτερο μέρος του λαού στην εξαθλίωση, δίχως να επιφέρουν ανάκαμψη στην οικονομία της.
 

Επειδή έχει καταργηθεί εδώ και εκατονταετίες η δουλεία, αλλά η Γερμανοί δεν το πήραν ακόμα χαμπάρι.
 

Επειδή δεν θέλω να απολυθεί το 20% του μονίμου προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων.
 

Επειδή δεν γουστάρω να μου λένε τι να κάνω και ποιος είναι ο ορισμός της ηθικής, οι κτηνοβάτες, μπυροκοιλιάδες και παιδεραστές. 


Επειδή θέλω να ανήκω στην Ευρώπη  (που παρεμπιπτόντως έχει όνομα ελληνικό), θέλω να έχω νόμισμα το Ευρώ (που έχει ελληνική ονομασία) , θέλω το πολίτευμά μου να είναι η Δημοκρατία (που γεννήθηκε στην Ελλάδα) , ΙΣΟΤΙΜΑ, κι όχι σαν δουλοπάροικος της Μέρκελ.
 

Επειδή λατρεύω αυτόν τον τόπο που είναι η πιο όμορφη, πιο εύφορη, πιο ιστορική γωνιά του πλανήτη και οι μερκελοφονιάδες λιγουρεύονται να μου την αρπάξουν.
 

Επειδή ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, η Φώφη, η Ντόρα, ο Μπουτάρης, και ο Σταύρακας, ψηφίζουν ΝΑΙ.
 

Επειδή είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ και οι Έλληνες έχουν γράψει ιστορία με το ΟΧΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου