Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ! ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΜΑΣ !!!




Αν κάποιος, διαβάζοντας αυτό το κείμενο με αποκαλέσει ρατσίστρια, έχει πρόβλημα και πρέπει να το κοιτάξει. Καταδικάζω οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια εναντίον των ανθρώπων απ’ όπου κι αν προέρχεται , όπου κι αν απευθύνεται και θλίβομαι και θρηνώ για τα θύματα του Παρισιού όπως θλίβεται και θρηνεί κάθε νοήμων και υγιής άνθρωπος στον πλανήτη. Αλλά με εξαγριώνει η επανάσταση του πληκτρολογίου από τον ωχαδερφιστικό καναπέ της υποκρισίας μας και το γεγονός πως αφού ποστάραμε τη φάτσα μας στη Γαλλική σημαία, έχουμε κιόλας επιτελέσει το χρέος μας απέναντι στα θύματα που χάθηκαν άδικα από ένα εγκληματικό μίσος του ανθρώπου προς τον άνθρωπο.

Πριν λίγες μέρες ένα τρομοκρατικό χτύπημα σε ένα αεροπλάνο είχε το αποτέλεσμα ώστε να σκοτωθούν 224 άνθρωποι. Δεν είδα κανέναν να δείχνει ευαισθησία και να ποστάρει τη Ρωσική σημαία.

Το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει πολλάκις χημικά όπλα, και πιο συγκεκριμένα τις υπ’ αριθμόν Μ825Α1 βόμβες λευκού φωσφόρου κατά τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Λωρίδας της Γάζας.
Εχει δηλώσει ο Νιλ Γκίμπσον, εμπειρογνώμονας της στρατιωτικής επιθεώρησης της Βρετανίας «Jane’s: «Τα συγκεκριμένα βλήματα περιέχουν φωσφόρο. Πρόκειται για έναν εξελιγμένο τύπο βόμβας που δεν φέρει την εξαιρετικά καυστική ουσία του φωσφόρου στο περίβλημα αλλά μέσα σε μικρές σακούλες. Οι υφασμάτινες συσκευασίες, 116 τον αριθμό, διασπείρονται στον αέρα αφού πυροδοτηθούν από το εκρηκτικό γέμισμα που φέρουν οι οβίδες και εκρήγνυνται ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα. Η καύση αυτού του μείγματος διαρκεί 5 έως 10 λεπτά και δημιουργεί πυκνά νέφη καπνού, τα οποία αποτελούν ιδανική μέθοδο απόκρυψης για τις χερσαίες δυνάμεις».

Το 2003 ο Αμερικανικός Στρατός ψέκασε το Ιράκ με Τοξικό Απεμπλουτισμένο Ουράνιο.  Οι Αμερικανοί είχαν ψεκάσει την ατμόσφαιρα του Ιράκ με χιλιάδες τόνους όπλων κατασκευασμένους από απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ένα τοξικό και ραδιενεργό πυρηνικό απόβλητο . Ως αποτέλεσμα, περισσότερα από τα μισά παιδιά που γεννήθηκαν στην Fallujah μεταξύ του 2007-2010 γεννήθηκαν με ανωμαλίες

Το 1988 η CIA βοήθησε τον Saddam Hussein να Σφάξει Ιρανούς και Κούρδους με Χημικά Όπλα. Τα αρχεία της CIA αποδεικνύουν πλέον ότι η Washington γνώριζε ότι ο Saddam Hussein χρησιμοποιούσε χημικά όπλα (συμπεριλαμβανομένου του sarin, του αερίου νεύρων και αερίου μουστάρδας) κατά τον Πόλεμο Ιράν-Ιράκ, αλλά συνέχισε να δίδει μυστικές στρατιωτικές πληροφορίες στον Ιρακινό στρατό, πληροφορώντας τον Hussein για τις κινήσεις του Ιρανικού στρατού παρότι γνώριζε ότι θα χρησιμοποιήσει τις απόρρητες πληροφορίες για να εξαπολύσει χημικές επιθέσεις σκοτώνοντας έως και 5.000 ανθρώπους και τραυματίζοντας έως και 10.000 ακόμη, οι περισσότεροι από αυτούς πολίτες. Χιλιάδες ακόμη πέθαναν τα ακόλουθα χρόνια από επιπλοκές, σοβαρές παθήσεις, και ανωμαλίες κατά τη γέννηση.  

Το 2004 η Washington επιτέθηκε με Λευκό Φώσφορο κατά Ιρακινών Πολιτών. Δημοσιογράφοι που ακολουθούσαν τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις στο Ιράκ ξεκίνησαν να αναφέρουν  τη χρήση λευκού φωσφόρου στην Fallujah κατά Ιρακινών ανταρτών. Πρωτίστως, ο αμερικανικός στρατός είπε ψέματα αναφέροντας  ότι χρησιμοποιούσε τον λευκό φώσφορο μόνο για να δημιουργήσει προπέτασμα καπνού ή να φωτίσει τους στόχους του. Μετέπειτα, παραδέχθηκε την χρήση  του αποτρόπαιου χημικού στοιχείου ως εύφλεκτο όπλο.. Εκείνο το έτος, ο Ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός RAI δημιούργησε ντοκιμαντέρ που είχε ευρεία προβολή με τίτλο «Fallujah, Η Κρυφή Σφαγή», περιέχοντας ανατριχιαστικές βιντεοσκοπημένες σκηνές και φωτογραφίες καθώς και αναφορές αυτόπτων μαρτύρων που αποκάλυψαν ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες έκαναν χημικές εφόδους στην Ιρακινή πόλη «λιώνοντας» κυριολεκτικά γυναίκες και παιδιά. 

Την 24η Μαρτίου του 1999, στις 19:45, οι πρώτοι πύραυλοι που είχαν εκτοξευτεί από νατοϊκά πολεμικά πλοία στην Αδριατική έπληξαν συστήματα αεράμυνας, στο Κόσοβο, το Μαυροβούνιο και τη δυτική Σερβία. Ακολούθησαν 78 ημέρες αλλεπάλληλων βομβαρδισμών στρατιωτικών αλλά και πολιτικών στόχων. Οι νατοϊκοί βομβαρδισμοί κατά της Γιουγκοσλαβίας ήταν η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε εκτός των ‘αλλων όπλων, 37.000 βόμβες διασποράς που προκάλεσαν τους περισσότερους θανάτους μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, όπως επίσης και βλήματα, τα οποία στην κεφαλή έφεραν απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ραδιενεργό υλικό.

Από το 2009 έως και σήμερα, 6.000 συνάνθρωποί μας αυτοκτόνησαν στην Ελλάδα εξ αιτίας της σκληρής φορολογίας και άλλων τραγικών μέτρων που μας  επέβαλαν οι «ανθρωπιστές» εταίροι μας με τα Μνημόνια.

Ο κατάλογος αθώων θυμάτων σε όλη την Υφήλιο είναι μακρύς, είναι τεράστιος για να γραφτεί σε ένα ποστ. Ας συνέλθουμε επιτέλους, ας σηκωθούμε από τους καναπέδες, ας σκεφτούμε τρόπους για να απαλλαγούμε από τους τραπεζίτες και τα τσιράκια τους που απομυζούν το αίμα μας. Βουλιάζουμε στην ανυπαρξία μιας ψεύτικης επανάστασης και καθησυχάζουμε τη συνείδησή μας ότι τα κάναμε όλα σωστά.

Ντροπή μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου