Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Αλλάζουν με νέο νόμο οι όροι του Μνημονίου ώστε να μην εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του κράτους από την κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών σε περίπτωση αθέτησης των πληρωμών














Στην επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ορίζεται το εξής : "ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω Εθνικής Κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης, σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με την σύμβαση τροποποίησης".


Ο νόμος που φέρνει στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς για να ψηφιστεί την Δευτέρα 14/1/2013, θα επιτρέψει το Γιάννη Στουρνάρα να ενημερώσει τους δανειστές μας πως εκπληρώθηκαν όλα τα προ απαιτούμενα για τη δόση των 9,2 δις ευρώ του Ιανουαρίου

Ουσιαστικά λοιπόν ενσωματώνεται στο Εθνικό δίκαιοο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους
υπόκεινται σε κατάσχεση όταν το ζητήσουν οι δανειστές. Στο Νομοσχέδιο προβλέπεται επίσης και όσα περιλαμβάνονταν στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που υπεγράφησαν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά δεν είχαν κυρωθεί από τη Βουλή.

Από το 1815 στο Συνέδριο της Βιένης ορίζεται πως η Εθνική Κυριαρχία Εθνών - Κρατών είναι η Ανώτατη Δικαιακή Αρχή  του Διεθνούς και Εθνικού Δικαίου και Συνταγμάτων, κάθε ελεύθερου και ανεξάρτητου κράτους.

Που σημαίνει πως : "όλες οι λοιπές λειτουργίες του Κράτους, οικονομικές, πολιτιστικές, στρατιωτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές, ακόμα κι αυτή η Δημοκρατία, θυσιάζονται για την προστασία της Εθνικής Κυριαρχίας του Κράτους". 

Άρα, όποιος επιχειρεί να αντιστρέψει την ιεραρχία αυτών των πολιτικών αρχών και θυσιάσει την Εθνική Κυριαρχία για χάρη μιας άλλης λειτουργίας του κράτους, διαπράττει εξ ορισμού, Εσχάτη Προδοσία, κατά του κράτους του.

Για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Πολιτική Ιστορία των κρατών, την Δευτέρα θα υπογράψουν Έλληνες βουλευτές την παραίτησή τους από την Εθνική μας Κυριαρχία. Είναι αδιανόητο αυτό που θα συμβεί. Η έννοια του Εθνικού Συμφέροντος καταλύεται, συνεπώς καταλύεται και το Εθνικό μας Δίκαιο το οποίο υπερτερεί και κατισχύει κάθε άλλου κρατικού Δικαίου, ακόμα και του Διεθνούς Δικαίου που δεν έχουμε αποδεχτεί.

Απευθύνω για άλλη μια φορά έκκληση προς τους Έλληνες βουλευτές : Κύριοι, υπερβεί τε των περιστάσεων, θυμηθείτε ότι είστε πριν πάντων Έλληνες, και μη προδώσετε την Πατρίδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου