Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


Όσοι έχουν σπίτι θα παραδώσουν τα κλειδιά τους στο κράτος, τόνισε μέσα από τη Βουλή ο κ. Καμμένος





"Οι φόροι απ' το 2009 αυξήθηκαν επτά φορές. Περικόπηκαν 20 φορές οι συντάξεις με συνολική μείωση 40%, καταργήθηκαν όλα τα επιδόματα, εξαπλασιάστηκε ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά τα έσοδα είναι τα ίδια. 

Κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν θα επιβιώσουν απ' το κρύο αυτό το χειμώνα. Θα πεθάνουν Έλληνες, γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει την εντολή της τρόικας να φορολογήσει βαριά το πετρέλαιο θέρμανσης. 

Επτακόσιες χιλιάδες Έλληνες και νοικοκυριά δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα. Τρία εκατομμύρια είναι οι φτωχοί στην πατρίδα μας. 80% αυξήθηκαν τα συσσίτια που γνωρίζουμε. Το 57% των νέων είναι άνεργοι. Από το 2009, έχει μπει λουκέτο σε 500.000 επιχειρήσεις. Από το 2012, το 13% των παιδιών μας σταμάτησε το σχολείο. Κόψατε τη σύνταξη των πολυτέκνων".

"Όσοι έχουν σπίτι θα παραδώσουν τα κλειδιά τους στο κράτος. Και το κράτος θα παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού του Έλληνα στους τραπεζίτες δανειστές. Αυτό είναι η κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας" τόνισε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου