Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ


Ε, άντε στο διάολο επιτέλους ! 

Πενήντα χρόνια οι κλέφτες , οι λωποδύτες, τα λαμόγια, οι απατεώνες, έχουν καθίσει στο σβέρκο μας, έχουν υποδουλώσει τις ζωές μας, έχουν κλέψει τον ιδρώτα μας.


Πενήντα χρόνια οι αχρείοι του πολιτικού μας συστήματος, μας ξεγελούσαν με ψευτιές και δόλο , με υποσχέσεις και μεγάλα λόγια για ένα καλύτερο αύριο, και πενήντα χρόνια αυτοί οι άθλιοι έχτιζαν τις βίλες τους παράνομα με το αίμα μας, τριπλασίαζαν πίσω από την άγνοιά μας τα είδη πρώτης ανάγκης για να πεινάμε, ζούσαν μυστικά έκλυτη και μυθική ζωή μέσα σε πολυτελή σπίτια, σε σουίτες πανάκριβων ξενοδοχείων, σε ιδιόκτητες πλαζ και νησιά, σφαλίζοντας τα μάτια να μη βλέπουν την εξαθλίωση μας.

Πενήντα χρόνια αυτοί οι άτιμοι, σε συνεννόηση με τους τοκογλύφους φίλους τους, επέτρεπαν τις τράπεζες να μας πουλάνε δάνεια τηλεφωνικά, νομοθετούσαν «μνημόνια» που βόλευαν τα κοράκια και τα υπέγραφαν οι ίδιοι , σε βάρος πάντα του «κυρίαρχου» λαού.  Επέτρεπαν σε εταιρίες να προσβάλουν την αξιοπρέπειά μας, να καταπατούν τα ατομικά μας δικαιώματα, να γνωρίζουν τα προσωπικά μας δεδομένα, να μας εκβιάζουν , να μας απειλούν και να μας βρίζουν, να δημιουργούν αφόρητο κλίμα στην εργασία ή στο σπίτι μας, να μας οδηγούν στην εντατική με έμφραγμα ή εγκεφαλικό, να μας στέλνουν παράνομα κατασχετήρια. Επέτρεπαν στα τσουτσέκια των εισπρακτικών εταιριών να μας κάνουν ρεζίλι στους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες μας. Επέτρεπαν σ΄ αυτά τα τσογλανάκια να οδηγούν συνανθρώπους μας στην αυτοχειρία ή στα ψυχιατρεία.
Αυτοί οι άθλιοι επέτρεψαν εταιρίες μαϊμού να μπουν στο χρηματιστήριο και παίζοντας το παιχνίδι των χρηματοληστών  έκαναν εκκλήσεις προς τον λαό να αγοράσει μετοχές για να τον κατακλέψουν αργότερα. Οι πολιτικοί αυτής της χώρας έβγαιναν στην τηλεόραση και μιλούσαν για το πόσο καλές και αποδοτικές είναι αυτές οι επενδύσεις. Κι όταν ο λαός τους άκουσε και τοποθέτησε κι η κουτσή Μαρία τις οικονομίες της στην π..λωνατέξ, και ήρθε η καταστροφή, κι ο κόσμος αυτοκτονούσε από απελπισία, σφύριζαν αδιάφορα κι έλεγαν για τους  αυτόχειρες: «ας πρόσεχαν» ! Και έρχονται τώρα, μέσα στην απελπισία , την πείνα , την ανεργία , του Έλληνα, και πουλάνε τα δάνειά του για να του πάρουν οι ξένοι το μοναδικό σπίτι που έχει.


Το ακούτε Συνέλληνες; Οι πολιτικοί μας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα! Είναι αδύναμοι να σταματήσουν την διαφθορά και την ασυδοσία. Είναι αδύναμοι να εξασφαλίσουν μία υγιή πολιτική στάση, απέναντι στους κεφαλαιούχους βρυκόλακες που ρουφάνε το αίμα μας. Αυτοί είναι οι πολιτικοί, που εμείς οι ίδιοι, ελπίζοντας σε μια καλύτερη Ελλάδα, τους χαρίσαμε με την ψήφο μας  την καρεκλοκένταυρη άνεσή τους για να διατυμπανίζουν τώρα με αναισθησία «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙ ΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ».

Αφού μας  ρούφηξαν το αίμα οι τράπεζες με τα παράνομα επιτόκια, μας  ήπιαν το μεδούλι με τα πανωτόκια και τα χαράτσια, μας  επέβαλαν να συρθούμε  στον εξευτελισμό να πάρει  η Κυβέρνηση τις «δόσεις» από την Ευρώπη και τις δώσει ατόφιες στους τραπεζίτες, χάνουμε  το ένα και μοναδικό μας  σπίτι. Το έχουμε  ξεπληρώσει ήδη αυτό το σπίτι που θα μας  πάρουν οι ξένες τράπεζες.  Όλα αυτά τα δις που παίρνει η Ελλάδα υπογράφοντας εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας έχουν δοθεί στις τράπεζες και καλείται ο Ελληνικός λαός να το αποπληρώσει με κεφαλικούς φόρους και μισθούς της πείνας.
Ε, άντε στο διάολο επιτέλους. Δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ένα σπίτι. Κι αν πουλήσουν οι τράπεζες τα δάνειά μας, μόνο οι στάχτες τους θα θυμίζουν ότι υπήρξαν αυτές οι ληστρικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου