Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Αποσύρουν την 
υπογραφή τους
 από τροπολογία.

Αναστάτωση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στη Βουλή καθώς αρκετοί νεοδημοκράτες βουλευτές σπεύδουν στην διεύθυνση νομοθετικού έργου της Βουλής για να αποσύρουν την υπογραφή τους από τροπολογία που απέπνεε οσμή διαπλοκής και φωτογραφικές επιδοτήσεις. 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, η επίμαχη τροπολογία η οποία αρχικά είχε υπογραφές 22 βουλευτών από ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία επιχειρούσε να δώσει επιδοτήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε επιχειρηματικούς ομίλους που έχουν εντάξει επενδύσεις για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων στη διαδικασία «fast track».
Στην επιστολή του προς την Διεύθυνση μάλιστα, ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος τονίζει ότι δεν θέλει να ταυτιστεί με καμία εξυπηρέτηση συμφερόντων και αποσύρει την υπογραφή του. Πλέον είναι πολύ πιθανό αν η τροπολογία δεν αποσυρθεί να υπάρξουν κι άλλοι βουλευτές που θα αποσύρουν την υπογραφή τους ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι γαλάζιοι βουλευτές κατηγορούν πράσινο συνάδελφό τους για παραπλάνηση.

http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου