Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΣΤΗΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ BLOGGE !!!

Απίστευτος Εγκλεισμός Blogger σε ψυχιατρική κλινική Νοσοκομείου!
ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΓΡΑΨΑΝ:
514859621849625184
Την Κυριακή που μας πέρασε, κάποιος αναρτά στο δημοφιλές πλέον facebook την εξής “αναγγελία”: “Κυριακή 7:41 μ.μ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την φιλία και την αγάπη σας γιά την δύναμη που μου δίνατε τόσο καιρό να κρατηθώ στην ζωή  αλλά δε τα κατάφερα τελικά !!!!!Σας ευχαριστώ”

Πρόκειται για παραβίαση του λογαριασμού της Μαίρης Λαγανά άγνωστο από ποιόν και γιατί, αλλά αυτό που ακολουθεί ξεπερνά κάθε φαντασία.
Αστυνομία και διασώστες μπαίνουν στο σπίτι της και βιαίως μπροστά στα εμβρόντητα μάτια της μητέρας της και κυρίως του παιδιού της, την ακινητοποιούν, της φορούν χειροπέδες και την μεταφέρουν στην ψυχιατρική πτέρυγα του Σωτηρία όπου της γίνεται πλύση στομάχου.

Στην προσπάθεια της να επικοινωνήσει με δικηγόρο, της αφαιρούν και πετούν το κινητό της και επί δύο ημέρες είναι σχεδόν εξαφανισμένη, ενώ μόλις χθες βράδυ κατάφερε να επικοινωνήσει μέσω της σελίδας της και να μας ενημερώσει. Τρομοκρατημένη αλλά με πολύ δύναμη, η Μαίρη δεν το βάζει κάτω. Νοσηλεύεται ακόμα και προς το παρόν ο δικηγόρος της δεν έχει καταφέρει να πάρει κανένα στοιχείο για την υπόθεση.
Πολλοί “υπεύθυνοι” θα πρέπει να λογοδοτήσουν και κυρίως, για το πως μπορείς να εμπιστευθείς ανώνυμη καταγγελία και όχι τις μαρτυρίες των οικείων και την εξακρίβωση της όποιας αλήθειας. Πως μπορεί, τόσο εύκολα, ο κάθε πολίτης, να μεταφέρεται ως κοινός εγκληματίας, να του αφαιρείς το κινητό του, να τον τρομοκρατείς και να τον “εξαφανίζεις” για δύο ημέρες; Δόθηκε Εισαγγελική Εντολή; Γιατί τόσο Μυστήριο και απόκρυψη των στοιχείων στον δικηγόρο της κ. Λαγανά;
Ακολουθούν οι αναρτήσεις της Μαίρης:
3-1ml a 2ml 1ml 5ml
Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις, να αφήσουν την Μαίρη να γυρίσει στο σπίτι της ΑΜΕΣΑ και να κινηθούν όλες οι Νομικές Διαδικασίες!
Είναι δυνατόν με Οποιαδήποτε ανώνυμη ή μη καταγγελία, να μην υπάρχει κανείς έλεγχος, αλλά και κανένα Νόμιμο και Ανθρώπινο Δικαίωμα;
Είσαι Εγκληματίας, Τρελός ή Ύποπτος Τέλεσης οποιασδήποτε πράξης, χωρίς καν το δικαίωμα της απολογίας ή της απόδειξης ότι Δεν είσαι Ελέφαντας;

Το blog της Μαίρης Λαγανά είναι αυτό: MLNews

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ …

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου