Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ


Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφασή της να ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας για την κυβέρνηση.
 Πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους συμπολίτες της, χαρακτήρισε την υπερψήφιση εκ μέρους της, της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη.
«Οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώνω τα email των δανειστών. Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας και έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση» τόνισε σε γραπτή δήλωση της η κα. Τζάκρη.
Γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1970 στην Πέλλα,   αλλά κατοικεί στα Γιαννιτσά. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης   και άσκησε δικηγορία στα Γιαννιτσά στο διάστημα 1996-2004.
Το 1998 εξελέγη Νομαρχιακή Σύμβουλος του νομού Πέλλας  και επανεξελέγη στις εκλογές του 2002. Το 2004 εξελέγη Βουλευτής Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ  και επανεξελέγη στις εκλογές του 2007 και 2009. Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 ήταν Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με έδρα την Θεσσαλονίκη στην Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009. Στις 11 Νοεμβρίου 2013 ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης και διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου