Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...!



Δεν παίζεσαι λέμε. 


Φώναζες για τα σκληρά μέτρα που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Έχασες τη δουλειά σου, μειώθηκε ο μισθός σου, οι τρομοφόροι άδειασαν το πορτοφόλι σου. Τιμώρησες το ΠΑΣΟΚ επειδή αντιλήφθηκες επιτέλους ότι σε πούλησε. Τιμώρησες τη ΝΔ, κι έχασε στις τελευταίες εκλογές επειδή βρήκες άλλο πολιτικό καταφύγιο κι έναν ηγέτη που πίστεψες σ’ αυτόν. 

Και τώρα που ένας Πρωθυπουργός δεν ψηφίζει τα απαίσια μέτρα που επιβάλλουν με εκβιασμό, με βία, με κακία, οι δανειστές, τώρα που βρέθηκε ένας κυβερνήτης που σε υποστηρίζει, που δεν σε πουλάει, τον πουλάς εσύ. Σου είναι αδιανόητο να ζήσεις ελεύθερος ανθρωπάκο. Έχεις συνηθίσει να χώνεις το κεφάλι στη γη και σε τρομάζει ο ελεύθερος αέρας, Σου είναι αβάσταχτο να κλείσει η τράπεζα για μια εβδομάδα. Έχεις ανάγκη να μπαίνεις εκεί μέσα και να οσμίζεσαι τη μυρωδιά του τραπεζίτη, του δυνάστη σου. 

Είσαι γελοίος ανθρωπάκο του Βίλχεμ Ράιχ. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Πρωθυπουργού σου, του Τσίπρα, μετά από την αδιανόητη συμπεριφορά σου, θα γινόμουν ο καλύτερος φίλος με τους Τραπεζίτες που σου ρουφάνε το αίμα. Θα υπέγραφα όλα τα μνημόνια που θα σε έστελναν στο διάολο μια ώρα αρχύτερα. Θα συγκυβερνούσα με όλους τους «Μένουμε ΔΝΤ» και θα σε σκλάβωνα για εκατό χρόνια. 

Γιατί μόνο αυτό σου αξίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου